Starity

Percek alatt fogytak el a jegyek Sam Hunt turnéjára

2014. november 16. 22:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A country-előadó nemrég jelentette be első turnéja állomásait, amire percek alatt keltek el a jegyek, de úgy látszik, hogy mégsem az összes, hiszen még négy állomásra maradt pár darab.

hirdetés
Percek alatt fogytak el a jegyek Sam Hunt turnéjára

Sam Hunt igazán büszke lehet magára, hiszen nem csak hogy a 2014-es év egyik legnagyobb szenzációjaként emlegetik őt, de megkapta a lehetőséget, hogy turnéra induljon, aminek keretein belül nemrég megjelentett debütáló lemezét, a Montevallót népszerűsíti majd. 15 állomásra percek alatt fogytak el a jegyek, és ezek közül párra már másodpercek alatt elkeltek a belépők.

Sam, mint dalszövegíró két toplistás dal megírásában segédkezett, Kenny Chesney Come Over, és Keith Urban Cop Car című szerzeményeiben, ugyanakkor saját dala, a Leave the Night On is felkerült a Country Airplay első helyére, ahonnan később Carrie Underwood váltotta le őt.

A Lipstick Graffiti Tour 2015 január végén veszi kezdetét és egészen április elejéig tart majd és amint azt tudni lehetett eddig, a Native Run és Michael Ray kíséri el az énekest. A gyors eladások miatt Sam egy-egy városban két-két show-val örvendezteti meg majd rajongóit, aminek dátumai és helyszínei csak később kerülnek nyilvánosságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek