Starity

A Little Big Townnal turnézik Brett Eldredge

2014. november 16. 22:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brett Eldredge és a Day Drinkin’ előadói közös turnéra indultak. A csapat és Brett már 5 show-n túl vannak, amiket még 9 állomás követ.

hirdetés
A Little Big Townnal turnézik Brett Eldredge

Az év együttese és Az év feltörekvő előadója most közösen szórakoztatják a rajongókat, ugyanis a sármos Brett elkísérte a Little Big Townt legújabb, Pain Killer névre elkeresztelt koncertsorozatuk keretein belül, amire Sam Hunt turnéjához hasonlóan már nem lehet jegyeket kapni. Bár már túl vannak a kezdetén, még kilenc állomás hátravan.

A banda és Brett tegnap, november 15-én Atlantában léptek fel, majd ezt követi november 20-án egy szupershow Broomfieldben. A Pain Killer koncertsorozat keretein belül Brett és a Little Big Town színpadra lép többek közt Wichitában, Detroitban, Mount Pleasantban, és Green Bayen is, végül Rockfordban fejezik be a munkát.

Azt még nem tudni, hogy Brett mikor szervez saját turnét, de a pollstar.com adatai szerint van egy még meg nem nevezett fellépése az énekesnek, ami talán turnéja kezdete is lehet. A rajongók nagy örömére viszont Mr. Eldredge új albumot ígért 2015-re, és lehetséges, hogy jövőre megkapjuk az első turnét is tőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek