Starity

Megkaptuk az első előzetest a One Direction új klipjéhez

2014. november 16. 23:11   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy alig 10 másodperces videóval készítették fel rajongóikat a brit fiúbanda tagjai, amiben Zaynről láthatunk egy rövidke jelenetet az 5 nap múlva megjelenő Night Changes klipből.

hirdetés
Megkaptuk az első előzetest a One Direction új klipjéhez

Alig 2 napja jelent meg a brit fiúbanda Night Changes című dala és még javában a Steal My Girl hatása alatt vannak a rajongók, máris újabb rövidke videóval borzolták fel a kedélyeket a srácok.

Ugyanis VEVO-csatornájukra felkerült egy alig 14 másodperces kisfilm, melyben hivatalosan is biztosítják a rajongókat, hogy bizony van miért izgulniuk, ugyanis azonkívül, hogy negyedik albumuk, a Four holnap jelenik meg hivatalosan, a korong második dalához, a Night Changeshez hamarosan elkészül a videoklip is, melynek megjelenését november 21-ére, azaz 6 nappal a Four utánra tervezik.

A videóban ugyan egyedül csak Zayn látható, ám a rajongók máris tűkön ülnek a klip miatt és elkezdték találgatni, hogy a következő előzetesben vajon melyik fiú jelenetébe kapunk betekintést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek