Starity

Így festenek a Disney-hercegnők valós méretekkel

2014. november 17. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A BuzzFeed illusztrátora faragott egy kicsit többek között Arielen, Belle-en és Elsán is, hogy realisztikusabban nézzenek ki.

hirdetés

Minden kislány, aki a Disney meséin nőtt fel, dédelgette azt az álmot, hogy egyszer olyan lesz, mint a rajzfilmekben látott kedvenc hercegnői, akiket próbáltak hétköznapi lányokként ábrázolni, ám mivel a tökéletességre törekedtek, ezért külsejük egytől-egyig hibátlan: nem kifogásolható sem arcuk, sem hajuk, sem alakjuk.

A makulátlan küllem miatt azonban sok felnőtt és szakértő úgy véli, ezen mesefigurák nem éppen a legjobb példát statuálják a könnyen befolyásolható gyerekeknek, akik ilyen fiatalon még nincsenek tudatában annak, hogy már pedig senki sem tökéletes és nem is válhatnak olyanokká, mint a Disney világában élő hercegnők.

A BuzzFeed illusztrátora, Loryn Brantz ezért nemrégiben úgy döntött, hogy fogja Csipkerózsikát, Pocahontast, Belle-t, Elsát, Jázmint, valamint Arielt, és átformálja őket olyanokká, miként a való világban festenének, hétköznapi vonalakkal és méretekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek