Starity

Az Ossian szólógitárosa otthagyta a zenekart

2014. november 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ossian egyik szólógitárosa, Wéber Attus 15 év után úgy döntött: kilép a zenekarból. A heavy metal banda senkit nem vesz be a helyére.

hirdetés
Az Ossian szólógitárosa otthagyta a zenekart

Az Ossian a mai napon jelentette be a Facebook-oldalán, hogy egyik szólógitárosuk, a már 15 éve velük zenélő Wéber Attila otthagyja a zenekart.

„A Zenekar ezúton köszöni Attusnak a közös munkát, az együtt töltött 15 évet, a rengeteg koncertet, lemezeket. élményeket és kívánunk Neki a jövőben minden jót és sok-sok sikert!!! Az Ossian rendíthetetlenül folytatja az útját és úgy döntöttünk, hogy a koncerteken ezentúl Ricsu egyedül fog helytállni a gitárosi poszton!!! Kérünk Benneteket, hogy ugyanúgy és ugyanolyan csodálatosan támogassatok minket, ahogy eddig tettétek!!!” – írta Paksi Endre, a zenekar alapítója és énekese.

Ezután Wéber Attus egy levélben köszönt el rajongóitól, melyben az alábbiakat írja: „Mélyen Tisztelt Ossian-osok és zeneszeretők! Elérkezett az idő, amikor az ember életében eljön az a pillanat, hogy nem tudja tovább vállalni a feladatát és a közszereplést, mert a sors más mederbe terelte az életfolyamának útját!
Nagyon remélem, hogy megbocsájtjátok és elnézitek ezt nekünk (nekem), hogy így döntöttünk a zenekarral egyetemben!
Csodálatos 15 évet tölthettem az Ossian kötelékében a színpadon és örömömre szolgált, hogy az Ossian várépítők táborát erősíthettem! A gyermekkori álmaim valóra váltak, a rockzene életem maghatározó része lett és az is marad mindörökre!!! Hatalmas és felejthetetlen élmények értek minden egyes koncerten a zenésztársaimnak és Nektek köszönhetően!!!”

A zenekar rajongóit mélyen lesújtotta a hír, hogy Attus kilépett az Ossianból, de ami még jobban elszomorít sokakat, az az, hogy nem vesznek be senkit a helyére. Ezzel az Ossian elbukta egyik jellegzetességét, melyek Rubcsics Ricsi és Attus közös szólói – ún. ikerszólói – voltak, és a '98-as újraalakulás óta ismét négyesben fogják nyomni a metált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek