Starity

Klippremier: Anastacia ft. Kekko – Lifeline / Luce per sempre

2014. november 19. 17:05   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő néhány hét után egy újabb videoklippel jelentkezik, amely a Lifeline című szerzemény duett-verziójához készült. Az alkotásban az olasz Modà együttes énekese, Kekko működött közre.

hirdetés
Klippremier: Anastacia ft. Kekko – Lifeline / Luce per sempre

Anastacia három héttel ezelőtt jelentette meg legutóbbi kisfilmjét, a Staring At The Sun videó remix-verzióját, és mint láthatjuk, azóta sem tétlenkedett, hiszen máris itt a következő, ami a Lifeline-hoz készült, mely az énekesnő legújabb kislemezes dala.

Egy különleges verzió készült az eredeti szerzeményből, ugyanis egy félig olasz nyelvű alkotást hallhatunk, mivel a dalban Kekko, a Modà együttes énekese működött közre. A zenész egyébként sztárvendég volt Anastacia milánói koncertjén, melynek pillanatait nyomon követhetjük a videoklipben – a színpad és a színfalak mögött egyaránt.

Az énekesnő jelenleg átütemezett turnéját szervezi – mely januárban folytatódik –, és mint kiderült, tavasszal Ausztráliába is ellátogat, ahol igen nagy népszerűségnek örvend pályafutása kezdete óta, ám az elmúlt 15 esztendőben még nem volt szerencséje az ausztrál közönségéhez eljutni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek