Starity

Megjelent a Hamupipőke új előzetese

2014. november 20. 08:08   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a jövő márciusban érkező adaptáció legújabb előzetese, melyben megismerhetjük a karaktereket.

hirdetés
Megjelent a Hamupipőke új előzetese

Több mint fél évvel ezelőtt, májusban kaptuk meg a Disney új meseadaptációjának, a Hamupipőkének beharangozó előzetesét, valamint rövid leírását. A mai nap folyamán pedig napvilágott látott a film első igazi előzetese, amelyet a Good Morning America című műsorban vetítettek le először.

Az új előzetes több mint két perces, így szinte az összes fontos karakterre vethettünk egy pillantást. Hamupipőkét a Downton Abbey-ből megismert fiatal színésznő, Lily James formálja meg, hercege pedig a Trónok harcából ismert Richard Madden lesz. A gonosz mostohát nem más, mint Cate Blanchett alakítja, a két mostohatestvér Holliday Grainger és Sophie McShera által kerülnek megformálásra. Mindezek mellett a szőke Helena Bonham Carter varázsol majd új ruhát a lánynak, aki édesanyja, Hayley Atwell szavait követve éli életét.

Az új előzetes mellé pedig megérkezett a film legújabb posztere is, amin ezúttal nemcsak a cipő, hanem Hamupipőke is jól kivehető, így vele együtt ragyogó kék báliruhája is. Érdekesség, hogy a poszterhez készült képet Annie Leibovitz készítette, aki híres arról, hogy sztárokat fotóz Disney-szereplőkként.

A Hamupipőke bemutatójára 2015. március 13-án kerül sor az USA-ban, a hazai premierről egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek