Starity

Dalpremier: Olly Murs feat. Demi Lovato - Up

2014. november 20. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon debütált Olly Murs és Demi Lovato közös dala, ami az énekes negyedik stúdióalbumán foglal helyet.

hirdetés
Dalpremier: Olly Murs feat. Demi Lovato - Up

Olly Murs négy évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, azután, hogy dobogós helyezést ért el a brit X-Faktorban. Az évek során a tehetséges sráchoz olyan slágerek fűződtek, mint a Troublemaker, a Heart Skips a Beat vagy a Dear Darlin', azonban az utóbbi időben nem sokat hallatott magáról. Ám rajongói hamarosan kárpótolva lesznek, hiszen az énekes negyedik stúdióalbuma az Egyesült Királyságban november 24-én kerül a boltok polcaira. Viszont Ausztráliában már a mai naptól kezdve elérhető Never Been Better címre keresztelt nagylemeze, amely normál verzióján 13 dal található meg.

Ebből kifolyólag már meghallgatható a korong egyik legjobban várt dala, ami nem más, mint Demi Lovato segítségével készült szerzeménye. A 22 éves énekesnő a Royal Varity főpróbáján mesélt a Capital FM riporterének arról, hogy miként jött létre a közös munka.

„Ez egy másik eset volt, amikor is a lemezkiadóm felkeresett és megkérdezte, 'Héé, mi a véleményed erről?'. Imádom Olly zenéjét, és szerintem iszonyat tehetséges, a dal pedig nagyban eltér a tőlem megszokott dolgoktól. Van egyfajta country-folk hangulata. Nagyon fülbemászó, imádom. Ő a világon az egyik legédesebb srác, és nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy vele dolgozhattam.”

Demi és Olly az akusztikus produkciójuk felvételén

Kihasználva az alkalmat, hogy Lovato múlthéten pár napot Londonban töltött, elkészítették a dal akusztikus verzióját is, ami hamarosan hallható lesz, valamint klipet is forgattak hozzá, így biztosra vehető, hogy a duett kislemezként is megfog jelenni, a rajongók legnagyobb örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek