Starity

Megjelent Bella Thorne új filmjének előzetese

2014. november 23. 21:09   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-sztár ezúttal negatív szerepben mutathatja meg tehetségét, hiszen ő játssza az iskola népszerű díváját.

hirdetés
Megjelent Bella Thorne új filmjének előzetese

Nemrégiben debütált az Indul a risza! sztárja, Bella Thorne legújabb filmjének, a The DUFF-nak az első előzetese. Az alkotás Kody Keplinger azonos nevű regényéből készült.

A történet röviden annyi, hogy egy végzős diák, Bianca Piper és két legjobb barátnője egy este a helyi bárba látogatnak. Míg a barátnői táncolnak, Bianca találkozik a suli nőcsábászával, Wesley Rushal, aki elmondja neki, hogy ő egy DUFF (Designated Ugly Fat Friend – csúnya, kövér barát), akin keresztül hozzá lehet jutni annak csinos barátnőihez. Bianca a lelke mélyén tudja, hogy igaza van, így teljesen magába zuhan, és furcsa kapcsolatba bonyolódik Wesleyvel.

A főszerepet Mae Whitman kapta, Rusht Robbie Amell játsza és Bianca két barátnőjét   Skyler Samuels és Bianca A. Santos alakítja. Az iskola népszerű lányát, Madisont Bella Thorne formálja meg. Érdekesség, hogy a könyvben Thorne karaktere nem is szerepel, tehát a forgatókönyvírók szőtték bele a történetbe.

A mozifilmet 2015-ben fogják bemutatni, és az ennek alapjául szolgáló könyv december 9-én fog megjelenni hazánkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek