Starity

Randira hív a One Direction

2014. november 21. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Steal My Girl után nem sokkal megjelent a banda legújabb videoklipje, ezúttal a Night Changes popballadához. Hogy miért öntötték nyakon Zayn Maliket, került kórházba Harry Styles, gyújtotta fel magát Niall Horan, tartóztatták le Louis Tomlinsont és lett rosszul Liam Payne, most kiderül!

hirdetés
Randira hív a One Direction

Több, mint 80 országban kezdett első helyen a One Direction új albuma, a Four, és előzetes híresztelések szerint Taylor Swift elkezdheti félteni a pozícióját, hiszen a srácok könnyen beelőzhetik őt eladások terén.

Bár a Steal My Girl-nek nem sikerült megtörnie Nicki Minaj rekordját, így is szépen teljesített, hiszen 24 óra leforgása alatt több, mint 17 millióan voltak rá kíváncsiak.

A Night Changes eltér a One Direction eddigi kisfilmjeitől, hiszen ez az első videó, amiben a srácokat nem láthatjuk együtt, közös jelentben. A videoklipről Harry Styles nyilatkozott: „Ez volt az első olyan videó, ahol nem találkoztunk a forgatás alatt. Érdekes volt” – mondta, majd azzal folytatta, hogy a néző úgy érezheti, mintha egy randin venne részt az öt énekessel.

A videoklip november 21-én, este ötkor került fel a hivatalos VEVO-csatornájukra, és láthatjuk benne, ahogy az álomrandik szépen lassan rémálommá változnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek