Starity

Nick Jonas a tisztasággyűrűjéről beszélt

2014. november 21. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wendy Williams műsorában járt Nick Jonas, ahol az idén visszatérő szólóénekes beszámolt arról, hogy még mindig tartja-e magát a tisztasággyűrűjéhez?

hirdetés
Nick Jonas a tisztasággyűrűjéről beszélt

Az egykori Jonas Brothers sztárjai arról híresültek el a Disney-csatorna által, hogy tisztasággyűrűt hordtak, avagy megfogadták, hogy minden szexuális érintkezéssel várnak a házasságig (Miley Cyrusnak, és sok más sztárnak is volt).

A Jealous énekese most eloszlatta maga körül a pletykákat: Még mindig szűz lennék? Nem, mint mondtam, felnőttem, minden tekintetben, és elégedett vagyok azzal, aki vagyok„ - mondta.

Még 2008-ban, Nick és Kevin magyarázta a sajtónak, miért is fontos számukra a tisztasággyűrű: Önmagunkhoz és Istenhez is tiszták maradunk, ameddig nem találjuk meg az igazit”.

Nem bántam meg, hogy viseltem. Fontos része volt a gyerekkoromnak, de ennyi. Ahogy felnőttem, rájöttem, fontos, hogy megtaláljam a hitet saját magamban is... Most már elégedett vagyok önmagammal, és azzal, amiben hiszek" – folytatta.

Nick jelenleg boldog párkapcsolatban él a modell Olivia Culpóval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek