Starity

Új albummal jelentkezett Guy Sebastian

2014. november 22. 21:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Guy Sebastian sokat változott az évek során, és minden egyes lemezével bizonyítani tudta, hogy igenis tud változatos lenni. Idén nyolcadik stúdiólemezével jelentkezett, amelyről már tavaly megjelent a listavezető Like A Drum. Az énekes 2 Chainzszel és Lupe Fiascóval készített duettet új albumára.

hirdetés
Új albummal jelentkezett Guy Sebastian

2003 óta Guy töretlen sikerének köszönhetően Ausztrália egyik legközkedveltebb énekese, akit a legjobb hangként tartanak számon hazájában. Az Australian Idolnak és persze Simon Cowellnek köszönhetően vált Ausztrália egyik legkiemelkedőbb előadójává. 2003-ban jelent meg debütáló stúdiólemeze, mely a Just As I Am címet kapta, később majdnem minden évben új koronggal örvendeztette meg rajongóit, az utóbbi időben pedig egy kicsivel többet kellett várniuk az énekes új anyagára, akinek nem mellesleg idén áprilisban jött világra második gyermeke.

Guy még augusztusban nyilvánosságra hozta, hogy új lemeze a Madness címet kapta és a pop, valamint a soul műfajokat képviseli. A november 21-én kiadott anyagról már tavaly megjelent a listavezető kislemez, a Like A Drum. Bár még nem sikerült ez idáig áttörnie a kemény és rideg amerikai zenei elvárásokat, úgy látszik, hogy ezzel a lemezzel ismét egy lépéssel közelebb került, hogy meghódítsa az Államokat is. Persze Guy erről a lemezről sem hagyta ki a lassabb hangzásvilággal rendelkező dalokat, és a megható szövegekkel ellátott szerzeményeket.

A második kiadott kislemez a korongról az idén megjelent Come Home With Me lett, mely elődjéhez hasonlóan óriási sikernek örvendett Ausztráliában. Az utóbb megjelentetett és egyben a harmadik hivatalos kislemez a 2 Chainzszel készült közös szerzemény, a Mama Ain’t Proud lett. A dal felcsendült az idei ausztrál X-Factorban is, ahol 2 évet Guy is eltöltött zsűriként.

Ezen három szerzeményen kívül még olyan dalok szerepelnek a frissem kiadott lemezen, mint az Elephant, mely akusztikus kezdetével, később egy ritmusos dallá változik át. Továbbá az Alive mely az énekes rajongóit korábbi szerzeményeire emlékezteti majd, közben megtartva vicces és ritmusos dallamát. Ott van még a Lupe Fiascóval készült duett, a Linger, valamint az álmodozásról és reményről szóló, majd szívszaggatóvá váló Imagine the Sunrise, és a gyönyörű ballada, a The Pause, mely az énekes képességeit és hangi adottságait teszi próbára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek