Starity

Szexjátékokkal ünnepelte 22. születésnapját Miley Cyrus

2014. november 23. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Melyik partin találsz gumibabákat a szobában, szexjátékokat csüngeni a falon és egy hatalmas pizzatortát? Ha ilyesmit akarsz látni, akkor valószínűleg Miley Cyrus 22. születésnapjára kellett volna ellátogatnod.

hirdetés
Szexjátékokkal ünnepelte 22. születésnapját Miley Cyrus

Miley Cyrus november 23-án ünnepli 22. életévét, aminek tiszteletére hatalmas bulit szervezett meg 22-én, Los Angeles szívében. A partin szinte az összes közeli barátja, mint Adam Lambert, Ferras és Sarrah Hudson, részt vett.

Az énekesnőnek akad is oka az örömködésre, hiszen 2013-tól ismét, töretlenül visszatért a zenei életbe, eltemette a Disney-imázsát maradéktalanul, a Wrecking Ball videója pedig közelít az egy milliárd megtekintés felé.

A buliképek egész éjszaka kerültek fel a világhálóra, amiből láthatjuk, hogy nem egy mindennapi helyszínre érkeztek a jelenlévők: a falről szexjátékok lógtak le, a termekben gumibabák voltak szétszórva, a torta egy hatalmas pizza volt, és a szülinapos is ingyen mutogatta az érdeklődöknek a mellbimbóját.

Úgy fest, Cyrus továbbra is folytatja a polgárpukkasztást.


A szülinapos


Sarrah Hudson, Terrance Spencer, Ferras és Adam Lambert a fotószobában


Miley Cyrus és a hatalmas pizzatortája

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek