Starity

Megjelent Zendaya új sorozatának posztere

2014. november 24. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debütált az első hivatalos promófotó a K.C. Undercoverhöz, melyet az Instagramon oszttot meg az énekes-színésznő.

hirdetés
Megjelent Zendaya új sorozatának posztere

Májusban derült ki, hogy egy kisebb szünet után visszatér a Disney-hez Zendaya Coleman, ugyanis megkapta a jövőre induló K.C. Undercover című vadonatúj széria főszerepét. A forgatások már akkor elkezdődtek, számtalan fotó napvilágot látott és interjúk során is sokat beszélt a produkcióról, ám az első hivatalos poszterre eddig várni kellett.

A promóképet maga a fiatal énekes-színésznő posztolta saját Instagram-profilján november 21-én, a következő kommenttel: „Végre megérkezett a poszter a #KCUndercoverhöz? Mi a véleményetek?”

A sorozat egy középiskolás lányról, K.C. Cooperről (Zendaya) szól, akit szülei nyomdokaiba lépve beépített ügynöknek képeznek ki. A fiatal matekzseninek azonban nem kevés gondja akad majd azzal, hogy összeegyeztesse hétköznapi életét a kémléttel.

Zendaya mellett feltűnik még a képernyőn Veronica Dunne, Trinitee Stokes, Kamil McFadden, Kadeem Hardison és Tammy Townsend is, valamint a múlt hónapban kiderült, hogy egykori kolléganője, Bella Thorne is kapott vendégszerepet a műsorban, ami várhatóan jövő év elején debütál majd Amerikában, viszont már most berendelték a teljes első, 22 epizódos évadot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek