Starity

Ed Sheeran: „A lányokat egyszerűen nem érdeklem”

2014. november 25. 15:03   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt mondják, mindenkinek van egy hasonmása valahol. Ed Sheeran már meg is találta őt, a nagysikerű Harry Potter legfiatalabb Weasley testvérét alakító, Rupert Grintet. Az emberek állandóan összekeverik őket a nagy hasonlóság miatt, azonban míg az egyikük lába előtt millió nő hever, a másik azt vallja magáról, hogy ügyetlen a csajozás terén. Hogy is van ez akkor?

hirdetés
Ed Sheeran: „A lányokat egyszerűen nem érdeklem”

Ed a Q magazinnak mesélte el ügyetlenkedését a lányokkal: „Nem vagyok jó benne. Mert hülyeségeket hordok össze, amikor lányokkal beszélek. Tényleg hülyeségeket! Ezt a suliban szokták megtanulni, én pedig sosem voltam olyan srác. A lányokat egyszerűen nem érdeklem, még mindig fogalmam sincs, hogy mások hogy csinálják ezt.”

Ed bevallotta, hogy sokkal inkább a kapcsolatoknak szenteli magát, minthogy szoknyavadász legyen: „Sokkal jobb vagyok a kapcsolatokban, ami kifizetődő, nem pedig egy 10 másodperces érzés. Ez az én ügyem.”

Azt a témát is feszegették, miszerint az amerikai lányok odavannak a brit srácokért, de Ed erre is talált választ. „Ez nem igazán segített nekem. Egy angol srácnak hosszú utat kell megtennie Hollywoodig. Én hasznot húztam ebből... nem szexuálisan, zenészként!”

„Mindenki azt hiszi, hogy dilis, és vicces vagyok. Voltam már ezekben a szituációkban – vacsora meghívások, klubok, találkozók, emberek és azt gondoltam. Ennek akár már holnap is vége lehet, jobb, ha megteszek mindent most, így elvégre is lesz néhány kedves történetem, amiket tényleg át is éltem” – zárta le a Sing énekese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek