Starity

Folytatást kap az Álom.net

2014. november 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Álom.net producerei úgy döntöttek, folytatást írnak a 2009-es filmhez, és a rajongókkal együtt találják ki a történetet.

hirdetés
Folytatást kap az Álom.net

2009-ben mutatták be az Álom.net című tinivígjátékot, amely a köztudatba emelte Labancz Lillát, és amelynek most a rendezője, N. Forgács Gábor a folytatását tervezi – írja az Origo.

Az előkészületeket nehezíti, hogy az eredeti alkotás jelenleg is az IMDB 100 legrosszabb filmjének listáján tanyázik (volt már listavezető is, jelen pillanatban a 64.), ráadásul az első rész főszereplője, Labancz Lilla is áttette a székhelyét Hollywoodba, hogy ottani filmekben mutassa meg tehetségét.

A készítők múlt vasárnap hoztak létre egy Facebook-oldalat a folytatásnak, és arra biztatják a rajongókat, hogy ők is szálljanak be a filmkészítésbe ötleteikkel, szereplőjelöltekkel, azt remélve, hogy az új alkotás „még dögösebb, még izgalmasabb, még trendibb” lesz.

Bár az oldalnak több, mint 400 kedvelője akadt eddig, használható ötletekkel még senki nem szolgált. A legtöbben ugyanis azt javasolják, hogy a film elkészítésére szánt pénzt inkább adják egy iskolának, kórháznak, vagy inkább igyák el, de ne pazarolják el egy rossz film leforgatására. A kommentelők jó része továbbra is Labancz Lillával képzeli a folytatást, de olyan is akad, aki Pákó, Győzike és Kiszel Tünde nevét is bedobta a képzeletbeli ötletdobozba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek