Starity

Profi klippel rukkoltak elő a Vasárnapi Fiúk

2014. november 28. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült a zenekar legújabb videoklipje, az Itt a helyem című dalhoz. A klip november 26-án debütált.

hirdetés
Profi klippel rukkoltak elő a Vasárnapi Fiúk

Az Itt a helyem című dalukhoz készült klip forgatására két helyszínen került sor. A zenélős jeleneteket egy hangárban vették fel ahol a háttérben 8 repülőgép biztosít nem mindennapi hangulatot. Ezt csak fokozza az autós jelenetekben szereplő oldtimer cabriók felvonultatása, melyek még különlegesebb látványt kölcsönöznek a kisfilmnek. Íme a végeredmény:

2010 óta három fiútestvér alkotja a feltörekvő banda gerincét. A zenekar vezetője Dudás László, aki énekes-gitáros poszton vesz részt ebben a formációban, illetve a dalok többsége is az ő tollából született. Dudás Róbert billentyűn, Dudás Tamás pedig dobon játszik.

Mindhárman vasárnap születtek – innen származik a csapat elnevezése. 2012-ben bővültek egy – szintén vasárnapi születésű – csellistával, Dóbiás Péter személyében, így a felállás: gitár-zongora-cselló/basszus-dob.

Az elmúlt hónapokban saját dalaik felkerültek több regionális rádió palettájára is. De jó nekem, illetve Köszönöm, viszlát! című szerzeményüket néhány hétig napi rotációban forgatta az MR2-Petőfi Rádió és túl vannak már néhány rádió-interjún is. Továbbá a kisebb klub – koncerteken túl megfordultak már jó néhány vidéki fesztivál nagyszínpadán is. A 2012-es AmZe Fesztiválon rock/akusztikus kategóriában első helyezést értek el.

2012 áprilisában szerzői kiadásban megjelent első lemezük Könnyem jött, könnyen ment címmel, 6 saját szerzeménnyel. Jelenleg az új nagylemezen dolgoznak, mely várhatóan 2015 tavaszán jelenik meg 12 vadonatúj dallal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek