Starity

Történelmet írt a One Direction

2014. november 27. 17:05   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét első helyen végzett a Billboard 200-as listáján a brit fiúbanda Four névre hallgató negyedik albuma, így újra beírhatták magukat a rekordok könyvébe.

hirdetés
Történelmet írt a One Direction

Alig két hete jelent meg a One Direction negyedik albuma, a Four, máris első helyen debütált a Billboard 200-as listáján, amivel a brit banda beírta magát a rekordok könyvébe, ugyanis az elmúlt 58 évben ők a világ első zenekara, akik az első négy nagylemezükkel az élen startoltak.

Amellett, hogy a kiadást követő héten 387.000 eladott példányt produkáltak, – és csak Taylor Swift 1989 című lemeze nőtt túl rajtuk, hiszen ő 1.287.000 eladott példánnyal indított – a Four a negyedik olyan album a sorban, amely kevesebb, mint három év alatt az első helyen debütált a hivatalos toplistákon.

A srácok annak ellenére, hogy nemrégen még rövid szünetet hirdettek, jelenleg is Ausztráliában tartózkodnak, a pörgésnek pedig még közel sincs vége, ugyanis decemberben megjelenik a srácok legújabb koncertfilmjének, a Where We Are-nak DVD változata, mely elsején kerül majd a polcokra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek