Starity

Abigail Breslin dalt írt Michael Cliffordról?

2014. november 28. 09:09   |   Szerző: ColorBird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Abigail Breslin, az Oscar-díjra jelölt színésznő eddig nem sokat mutatta zenei tehetségét, ám ez alkalommal sok embert haragított magára.

hirdetés
Abigail Breslin dalt írt Michael Cliffordról?

Bár nem biztos, hogy Michel Cliffordról szól a dal, akivel randizott egy ideig, vagy Abigail volt barátjáról, Jack Barakatról, de az biztos, hogy rendesen összetörték a szívét.

A You Suck (Gáz vagy) soraiban a dühös rajonbók szerint sok utalást hallhatunk a 5 Seconds of Summer tagjára, de nem éppen kedveseket.

„Ez a dal azokról a fiúkról szól, akik megjátszák magukat, kihasználnak embereket, és alapvetően nem jó emberek. Olyan dolgokról is szól, amiknek tanúja voltam, nincs rendben, ha a fiúk nem tisztelik a lányokat. A pillanat hevében írtam, és szerintem sok embernek ismerős lesz az érzés – beszélt szerzeményéről.

A sorok között olyan bizonyítékokat találhatunk, mint Utálom a sebet a szemed felett – Michalnek van egy sebhelye, pont ott, Utálom a hülye tetoválásodat, bárcsak elrepülnél a holdraVan egy tetoválása, ami magyarul annyit tesz, hogy A holdra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek