Starity

Lebénult kutyust mentett meg egy kanadai modell

2014. november 27. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meagan Penman Thaiföldön talált rá a hátsó lábait maga után vonszoló négylábúra.

hirdetés
Lebénult kutyust mentett meg egy kanadai modell
Fotó: Facebook/HelpSaveLeo

A kanadai származású Meagan Penman modellként dolgozik és egy munka kapcsán Thaiföldre utazott. Idejét azonban nem csak kötelességével foglalatoskodott, hanem egy kis pihenőre is jutott ideje, így éppen a tengerparton sétálgatott, amikor meglátott egy kutyát maga után húzva két hátsó lábát, ugyanis le volt bénulva teljes hátsó fele.

Meagannek természetesen nem volt szíve otthagyni az ebet, így magával vitte és számtalan állatmenhelyet is felkeresett a környéken, ám egyik sem tudta befogadni a szerencsétlenül járt állatot. Egy helyi állatorvos azonban megröntgenezte és kiderült, hogy el van törve a háta és az égvilágon semmit sem érez testének hátsó felében, így többé nem is fog tudni négy lábon járni.

Mivel Meagen sem tudta magához venni, ezért csinált egy Facebook-oldalt és a gofundme.com-ra is felregisztrált, hogy segítséget kérjen a világ minden pontjáról.

Végül 7.740 dollár gyűlt össze az időközben Leónak elkeresztelt négylábú számára, akit így három hónap elteltével már könnyedén el tudott vinni magával Kanadába a modell és egy kutyusoknak való kerekesszékre is beruháztak neki az összegből.

Ezután Meagennek már csak egy szerető gazdit kellett találnia Leo számára, ez pedig rövid időn belül sikerült is, ugyanis egy Jamie nevezetű hölgy rátalált a korábban létrehozott Facebook-oldalra és örökbe fogadta őt. Leo tehát új otthonra lelt az ontariói Sarniában, jobb helyre pedig nem is kerülhetett volna, hiszen a legnépszerűbb közösségi portálra feltöltött képek alapján tisztán látszik, hogy boldog és remek gondját viselik.


Fotók: Facebook/HelpSaveLeo

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek