Starity

Megjelent az In This Moment legújabb videoklipje

2014. november 29. 13:01   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az In This Moment megjelentette legújabb hivatalos klipjét a Black Widow című, nemrég megjelent stúdióalbumáról.

hirdetés
Megjelent az In This Moment legújabb videoklipje

A Big Bad Wolf című szerzeményhez készített az In This Moment vadonatúj videoklipet. A dal az ötödik stúdióalbumon foglal helyet, melyet Black Widow névre kereszteltek, és november 17-én jelent meg az üzletek polcain. Az első héten 36.000 példányt adtak el belőle, és felkerült a Billboard Chart 200-as listájának 8. helyére, ezzel jóval előkelőbb helyet elfoglalva, mint elődjei.

A korábbi lemezük, a Blood 20.000-res eladást produkált 2012-ben és 15. helyen debütált. A 2010-ben megjelent A Star-Crossed Wasteland című albumból 10.500 darabot vittek el az első héten és a slágerlista 40. helyéig jutott. A 2008-as The Dreamből mindössze 8000 kópiát vettek meg, és csak a lista 70. helyére volt képes felkerülni.

A Black Widow ismét Kevin Churko nevéhez köthető, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch, Hell Yeah, vagy a Papa Raoch. Az albumot a The Hideout Recording Studióban rögzítették Las Vegasban.

A Black Widow dallistája:

  1. The Infection
  2. Sex Metal Barbie
  3. Big Bad Wolf
  4. Dirty Pretty
  5. Black Widow
  6. Sexual Hallucination
  7. Sick Like Me
  8. Bloody Creature Poster Girl
  9. The Fighter
  10. Bones
  11. Natural Born Sinner
  12. Into The Darkness
  13. Out Of Hell

Az együttes jelenleg is turnézik és Maria Brink elmondta a The Pulse Of Radiónak, hogy mekkora öröm látni a rajongók izgatottságát az új albummal kapcsolatban: Határozottan úgy érezzük, és úgy gondolom, hogy ahol a legtöbbet látom, ahol a választ megtalálom, az a tömegben van – mondta. Régen a dalok végén tudod csak tapsoltak, és örültek, most pedig sikoltoznak és végig tombolnak mindent, vannak akik sírnak, ez emeli egy teljesen új szintre az együttes, olyanra mint soha azelőtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek