Starity

Katy Perry lázasan készül a Super Bowlra

2014. november 29. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten jelentetett meg egy reklámfilmet a Pepsi az énekesnő főszereplésével.

hirdetés
Katy Perry lázasan készül a Super Bowlra
Fotó: Peggy Sirota/GQ

Október második hetében derült ki, hogy a XLIX Super Bowl szervezőinek Katy Perryre esett a választásuk, így a 2015-ös nagyszabású sportesemény félideje alatt ő fogja szórakoztatni a több mint 100 millió emberből álló közönséget.

A 30 éves énekesnő olyan népszerű és sikeres előadók nyomdokaiba léphet, mint Beyoncé, Bruno Mars, Madonna, Prince, Slash vagy a The Black Eyes Peas, így nem kis nyomás nehezedik rá, ő azonban kész venni az akadályokat és már most hozzálátott a Pepsivel karöltve produkciójának reklámozásához.

Az, hogy Katy lett a jövő évi fellépő, sokak nemtetszését váltotta ki, ugyanis jópáran akadnak, akik úgy vélik, hangja még nem elég ahhoz, hogy egy ilyen nagy volumenű műsort rábízzanak, viszont akadnak bőven olyanok is, akik szerint tökéletesen meg fogja állni a helyét, hiszen lehet, hogy nem a világ legjobb énekesnője, de az biztos, hogy mint mindig, ezúttal hatalmas és látványos show-t fog csapni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek