Starity

Felkerült a YouTube-ra az összes BEYONCE-klip

2014. november 29. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő feltöltötte vizuális albumának mindegyik kisfilmjét a legnagyobb videómegosztóra.

hirdetés
Felkerült a YouTube-ra az összes BEYONCE-klip
Fotó: CR Fashion Book

Nagy meglepetéssel szolgált Beyoncé a rajongói számára november 24-én, ugyanis minden előzetes bejelentés nélkül hirtelen feltöltötték VEVO-csatornájára a 2013-ban megjelent BEYONCÉ címet viselő nagylemezén szereplő összes, eddig ki nem adott dalhoz készült klipet, ami szám szerint 13 darabot jelent.

A 33 éves énekesnő saját nevét viselő lemezét is a legnagyobb titokban tartva adta ki körülbelül egy évvel ezelőtt és csak később derült ki az is, hogy a rajta szereplő összes dalhoz forgatott videoklipet is, melyek közül eddig csak az XO-ét, a Partitionét, a Drunk in Love-ét és a Pretty Hurtsét töltötték fel a YouTube-ra.

Most azonban rajongói legnagyobb örömére azon a napon, melyen a boltok polcaira került a korong platinaverziója, melyen néhány új dal is helyet kapott, megtekinthetővé vált a Hauntedhoz; a Drake-kel közös Mine-hoz; a Jealoushöz; a Blow-hoz; a Heavenhöz; a Chimamanda Ngozi Adichie közreműködésével készült ***Flawlesshez; a kislányával, Blue Ivyval elkészített Blue-hoz; a Grown Womanhöz; a No Angelhöz; a Rockethoz; a Ghosthoz; a Frank Oceannal rögzített Superpowerhöz és a Yoncéhoz forgatott kisfilm is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek