Starity

Unokatesóival töltötte a hálaadást Taylor Swift

2014. december 01. 16:04   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjaink egyik leghíresebb énekesnője kuzinjaival töltötte Amerika legnagyobb ünnepét.

hirdetés
Unokatesóival töltötte a hálaadást Taylor Swift

A hálaadás tradicionális észak-amerikai ünnep, melyet az USA-beli amerikaiak november negyedik csütörtökén, a kanadaiak október második hétfőjén tartanak. Az ünnep eredeti funkciója az volt, hogy betakarítás után az emberek megköszönjék Istennek a jó termést, egy ideje azonban már az amerikaiak legfontosabb ünnepe, melyet együtt töltenek szeretteikkel.

Taylor Swift szorgalmasan, nagy odafigyeléssel dokumentálta november 27-ét, szinte mindegyik közösségi oldalán posztolt a nagy nappal kapcsolatban, de a legtöbb információ a Twitter-oldaláról érkezett. Az aranyhangú énekesnő unokatestvéreivel ünnepelte a hálaadást, és persze az együtt töltött idő alatt mindig szakított időt rá, hogy friss helyzetjelentésekkel lássa el a rajongóit.

Hálás vagyok, hogy tele a kocsi az unokatesókkal – csiripelte Taylor – Csak ülök a konyhában a családommal, megy az Ellen-show, é sa mazsorettesek táncolni kezdtek a Shake It Offra... Ez egy álom. 2009-ben és most, 2014-ben is boldog hálaadást a Swifteknek (és azon rokonoknak is, akik nem ezt a vezetéknevet viselik)!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek