Starity

Bíróság előtt kell felelnie Bae Sue Ji rosszakarójának

2014. december 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy Netizen néven ismert internetes felhasználó halált kíván a dél-koreai lánycsapat, a Miss A Suzyjának. A botrány nemcsak címlapsztorivá nőtte ki magát, hanem már a rendőrség is kezeli ezt az ügyet.

hirdetés
Bíróság előtt kell felelnie Bae Sue Ji rosszakarójának

A mai nap folyamán terjedt el a hír, miszerint egy internetes rosszakaró halált remél a dél koreai énekesnőnek, Bae Sue Jinek. A rosszindulatú felhasználó Netizen néven írt Suzy egyik bejegyzéséhez, melyben azt várja, mikor szenved az énekesnő autóbalesetet.

Miután ez a botrány kiszivárgott a világhálón, hamar címlapsztori lett, a JG Entertainment pedig azt fontolgatta, hogy bíróság elé viszik-e az ügyet: Egy Netizen nevű felhasználó rosszindulatú megjegyzéseket küldözget Suzynak, melyekben nagyon komoly és durva szavakat használ. Még nem vagyunk benne biztosak, hogy a rendőrséget is belevonjuk, de nagyon valószínű, mivel csak ezzel tudjuk megállítani a fenyegetőt.

Az ügynökség végül felkereste a rendőrséget, hogy határozott lépéseket tegyenek a felhasználó ellen, akinek megjegyzésést a One Night of TV Entertainment megosztotta: K**d be, szeretném, ha végre történne egy autóbalesetet, valamint hogy végleg kitiltsanak a szórakoztatóiparból! Komolyan, legyen egy autóbaleseted és halj meg végre!

Végül hozzátették, ha a bíróság úgy véli, akkor valószínűleg börtönbüntetést is kaphat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek