Starity

Yoo Seung Ho napokon belül leszerel a katonaságból

2014. december 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Yoo Seung Ho ígéretes fiatal színészként karrierje derekán döntött úgy 2013-ban, hogy bevonul a seregbe és teljesíti állampolgári kötelezettségeit. A közel kétéves szolgálati ideje után viszont december 4-én hivatalosan is leszerel.

hirdetés
Yoo Seung Ho napokon belül leszerel a katonaságból

Sok más országhoz hasonlóan még Dél-Koreában is érvényben van a kötelező katonai szolgálat, így minden férfinak 18 és 35 éves kora között be kell vonulnia a katonaságba 21 hónapra. Ez alól pedig a hírességek sem kivételek, akik viszont szeretik halogatni, míg ki nem építenek egy stabil karriert és hírnevet.

Yoo Seung Ho viszont nem kis meglepetést okozott rajongóinak, amikor 2013. március 5-én bejelentette bevonulását, mindössze 19 évesen. Bár Seung Ho már ekkor tapasztalt gyerekszínésznek számított, mégis meglepő volt, hogy ilyen fiatalon áll be. Valamint a másik meglepő dolog az volt, hogy nem kért semmilyen speciális bánásmódot, egy egyszerű katonaként akart bevonulni, így szolgálati ideje alatt keményen dolgozott és még újoncok oktatását is rábízták végül.

Leszerelése hírére az őt kezelő San Entertainment ki is adott egy közleményt, melyben köszönetet mondtak a rajongók folyamatos támogatásáért. Nagyra értékeljük a rajongók támogatását és szeretetét. Seung Ho sikeresen befejezte a szolgálatot, hála a rengeteg támogatásnak és jó kívánságnak. Amint leszerel, új képeket is készít majd. A következő napokban viszont még sikeres leszerelésére összpontosít.

A cég azt is nyilvánosságra hozta, hogy már a leszerelése előtt több sorozat producere is megkereste őket, így több jövőbeni projekt kapcsán is kapott javaslatokat. Többek között a The Magician Joseon készítői is megkeresték, Seung Ho viszont egyelőre még nem hozott döntést, ugyanis leszerelését követően turnéra indul, hogy köszönetet mondjon rajongóinak, akik hosszú távolléte ellenére továbbra is támogatják. Ebből adódóan pedig több rajongói találkozót is fog tartani Dél-Koreában, Japánban és Kínában is, majd csak ezután hoz döntést, milyen szerepeket vállal el a jövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek