Starity

Patrick Schwarzenegger édesanyjának mégsincs baja Miley-val

2014. december 03. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most már úgy hírlik, hogy a Schwarzenegger mami nem ellenzi fia új kapcsolatát.

hirdetés
Patrick Schwarzenegger édesanyjának mégsincs baja Miley-val
Fotó: Harry How/Getty Images North

November 13-án derült ki hivatalosan is, hogy összejött Miley Cyrus és  Arnold Schwarzenegger 21 éves fia, Patrick, amikor forró csókot váltottak Los Angelesben, a pillanatot pedig paparazzók meg is örökítették. A párost azóta még több alkalommal kapták lencsevégre együtt és időközben olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint a Patrick édesanyja, Maria Shriver egyáltalán nem szívleli fia újdonsült választottját.

Most azonban a People-nek azt nyilatkozta egy nevét fel nem vállaló informátor, hogy korántsem igaz, hogy Maria félti fiát az utóbbi években botrányairól hírhedt énekesnőtől – vagy legalábbis ezt hangoztatja, hogy ne romoljon meg kapcsolatuk.

Nem igaz, hogy Maria nem örül nekik. Ha Patrick boldog, akkor ő is boldog. Patrick pedig hihetetlenül boldognak tűnik – árulta el a közeli barát a magazinnak, aki azt is hozzátette, hogy Maria és Miley már az első találkozáson is túlvannak és minden a legnagyobb rendben zajlott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek