Starity

Ismét rekordot döntött a Walking Dead

2014. december 05. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vasárnapi sokkoló félévadzáró epizód lett az eddigi legnézettebb téli finálé a sorozat történetében.

Vigyázat, spoiler-veszély!

hirdetés
Ismét rekordot döntött a Walking Dead
Fotó: Facebook/The Walking Dead

November utolsó napján tűzte műsorra az AMC hatalmas sikernek örvendő sorozatának, a The Walking Deadnek nyolcadik epizódját, mely után egy körülbelül kéthónapos szünet következik, ugyanis a kilencedik részre februárig várniuk kell a rajongóknak, akik közül sokan csalódottak voltak a félévadzáró miatt.

Az epizódban ugyanis az előzetes híreknek megfelelően meghalt az egyik főbb szereplő, aki sokak szívéhez hozzánőtt az elmúlt három év alatt. A karakter pedig, akitől búcsúzniuk kellett a nézőknek, nem más volt, mint az Emily Kinney által életre keltett Beth, azonban ha nem lett volna elég, hogy pont őt írták ki a sorozatból, a hivatalos Facebook-oldalon szinte rögtön azután, hogy leadták a részt Kelet-Amerikában, fel is töltöttek egy fotót az RIP Beth felirattal, ami teljesen kiverte a biztosítékot a nézők legalább felénél.


Fotó: Facebook/The Walking Dead

Mindezek ellenére az epizód rendkívül jól teljesített, hiszen 14,8 millió nézőt vonzott a képernyők elé, a 18-49 éves korosztály körében pedig 9,6-os minősítést szerzett, ezzel 23%-kal felülmúlva a tavalyi téli finálét.

Az Entertainment Weekly természetesen azonnal felkereste Emilyt, valamint Norman Reedust és Scott M. Gimple-t is a sokkoló fináléval kapcsolatban, az interjúk során pedig kiderült, hogy a fiatal színésznő mindössze egy epizóddal korábban tudta meg a szomorú véget, nem sokkal azelőtt, hogy a forgatókönyv a színészek kezébe került volna.

Örülök, hogy nem a 4. epizódban haltam meg és Beth nem volt elkülönítve. Szóval jó móka volt, hogy újra olyan napok voltak, amikor az egész csapattal forgathattam és együtt lóghattam mindenkivel a felvételek között, annak ellenére, hogy igazán szomorú volt – osztotta meg Emily.


Fotó: Facebook/The Walking Dead

Kemény jelenet volt. Nem fogok hazudni, durva volt. Emily egy csodálatos lány és remek színésznő, és amit a karaktere a mi karaktereinknek jelentett, nagy dolog volt, szóval ezt elveszíteni, egy nagyon érzelmekkel teli nap volt mindenki számára. Olyan érzés volt, mintha tényleg elvesztettél volna egy barátot – árulta el őszintén Norman beszélgetőpartnerének.

Arra a kérdésre pedig, hogy miképpen fog hatni Beth halála a csapatra, ekképpen nyilatkozott: Egy igazi reménysugár volt az a lány. Énekelt és pozitív kilátásai voltak, reménnyel teli volt. A reménynek mindezen apró darabjai most el lettek véve a csapattól egy csapásra. Egyre rosszabb és rosszabb és rosszabb lesz. Az emberség és a jóság lassacskán elpárolog az emberekből. Szerintem egy hatalmas reménysugár volt számunkra és nézni, ahogy elmegy, pusztító.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek