Starity

Lola veterán autóval jár

2014. december 04. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévés premier után a YouTube-on is debütált Lola új, izgalmas klipje, melyben az énekesnő barátja mellett egy '67-es Ford Mustang is feltűnik.

hirdetés
Lola veterán autóval jár
Fotó: facebook.com/LolaHivatalosOldal

Lola Facebook-oldala az elmúlt hetekben már csak az új klipjétől volt hangos, folyamatosan adagolták a dallal és a videóval kapcsolatos információkat és képeket. Most pedig eljött a pillanat, hogy a rajongók megcsodálhassák min dolgozott annyit a fiatal énekesnő és csapata, A Méz a kés hegyén tegnap debütált a videómegosztón.

A stáb mindent bedobott, hogy a klip izgalmas legyen, még egy Ford Mustangot is béreltek a forgatásra. A videóban Lola kedvese, Bence is szerepel, akivel már egy éve alkotnak egy párt.

Lola a közösségi oldalán így írt a videóról: Imádtam a dalkészítés és a forgatás minden pillanatát: úgy érzem, hogy megtaláltam a saját utamat. Ha tetszik Nektek, osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson! Mostantól pedig csodás új dolgok jönnek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek