Starity

Együtt állt színpadra Jessie J és Demi Lovato

2014. december 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerda este hatalmas meglepetés érte a rajongókat: Jessie J és Demi Lovato együtt állt színpadra a Jingle Ball rendezvényén.

hirdetés
Együtt állt színpadra Jessie J és Demi Lovato

Kezdetét vette a minden évben megtartott karácsonyi Jingle Ball koncertsorozat, amely első állomása San Joséban zajlott december 3-án, azaz tegnap este. A fellépők között megtalálható volt a britek üdvöskéje, Jessie J és Demi Lovato is.

Jessie a szettjét Nicki Minaj és Ariana Grande közreműködésével készült slágerével, a Bang Banggel zárta, amelynek megszokott módon kezdett neki, majd a jelenlévők hatalmas meglepetésére Ariana része előtt felkonferálta Lovatót. A 22 éves énekesnő színpadra lépésére a közönség óriási sikítással és örjöngéssel reagált.

Mindkét lányról köztudott, hogy nem kis hangi adottságokkal rendelkeznek, ami néha galibát szokott okozni az ehhez hasonló duetteknél, azonban ők nem estek abba a hibába, hogy megpróbálták túlénekelni egymást: tökéletesen megoldották a feladatot, és odafigyeltek a másikra, hangjuk kiválóan szólt együtt, a rajongók pedig már el is kezdtek reménykedni abban, hogy a közeljövőben egy hivatalos dalt is rögzítenek közösen.

A produkció után Jessie nagy lelkesedéssel posztolt Instagram-profilján, és nem fukarkodott a dicsérő szavakkal ideiglenes duettpartnerét illetően, amelyhez közös képet és egy rövidke videót is mellékelt. WOW!!! @ddlovatóval egy álom a színpadon lenni!!! Ezer éve arra vártam, hogy veled énekelhessek! A ma este különleges. Köszönöm, csajszi!!

Fotó: Jessie J/Instagram

Később Lovato is megköszönte a lehetőséget, amit igazi megtiszteltetésnek tartott, és a két énekesnő arra is célozgatott, hogy december 22-én megismétlik a dolgot: Ez is megtörtént... Nagyon köszönöm @JessieJ, hogy a színpadon lehettem a Bang Banggel... Megtiszteltetés volt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek