Starity

Internetes mém született Ariana Grande rémült arcából

2014. december 04. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedd este Ariana Grande is fellépett Taylor Swift mellett az éves Victoria’s Secret divatbemutatón, ahol véletlenül fejbevágta egy angyalszárny. Az énekesnő nevetett az eseten – és az internet is ezt teszi.

hirdetés
Internetes mém született Ariana Grande rémült arcából

A december 2-án Londonban megrendezett Victoria’s Secret divatbemutatón gyönyörűbbnél gyönyörűbb modellek sétáltak végig a kifutón angyali ruhákban, illetve olyan énekesnők léptek fel, mint Taylor Swift és Ariana Grande.

A Problem című dal énekesnője éppen egy összevágott verziót adott elő legnagyobb slágereiből, amikor vicces baki történt: a 155 centiméter magas énekesnőt fejbevágta a nála 20 centivel magasabb modell, Elsa Hosk angyalszárnya. A kép természetesen meg lett örökítve, Ariana pedig viccesen írt róla a Twitteren: „egy Victoria’s Secret angyal véletlenül nekiütötte az arcomnak a szárnyait, és király volt! #célok #bangbangazarcomba”.

Az internetezők természetesen azon kívül, hogy jót nevettek az eredeti fotón, elkezdtek feliratokat tenni rá, illetve viccesebbnél viccesebb fotókhoz hozzávágni Ariana alakját.


A kisbaba Ariana megijedt a Mikulástól


Ariana undorodva figyel egyHarry Styles itt hányta el magát” feliratú rajongói plakátot


Az énekesnő megretten Kanye West felbukkanásától a 2009-es VMA díjkiosztón, ahol a rapper megszakította Taylor Swift beszédét


A fiatal sztár nem különösebben rajong Kim Kardashian híres fenekéért a Paper címlapján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek