Starity

Győzikét 10 millióra perli a TV2

2014. december 05. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jogvitába keveredett Gáspár Győző, a TV2 és az RTL Klub. A shomannak nem szabadott volna az RTL Klub képernyőjén feltűnnie, ezért a TV2 szerződésszegés miatt beperelte Győzőt, aki erre válaszul feljelenti az RTL Klubot.

hirdetés
Győzikét 10 millióra perli a TV2

Győzike akkor tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorba videóüzenetet küldött a dzsungelben lévő Bea asszonynak. A csatorna le is adta a felvételt, viszont a showman és a TV2 közötti szerződés ezt nem tette volna lehetővé, ezért most jogi útra terelik az ügyet, és a szerződés szerinti többmilliós kötbér megfizetésére kötezelik Győzőt.

Gáspár Győző azt állítja, neki fogalma sem volt róla, hogy a felvételt le fogják adni, mivel a videót lánya készítette kimondottan családi használatra. Amikor Gáspár úr felesége a dzsungelben volt, lányuknak, Virágnak nagyon hiányzott. Virág ezért megkérte édesapját, hogy üzenjen édesanyjának, és majd ha lehetőség lesz rá, akkor elküldik a videót a nyilvánosság kikerülésével. Gáspár úrnak nem volt tudomása arról, hogy az RTL Klubtól bárki is megkereste volna a családot azzal a céllal, hogy üzenjen nyilvánosan a dzsungelben lévő feleségének. Gáspár úr nem írt alá szerződést, és nem is adott meghatalmazást arról, hogy a felvételt élő műsorban leadjáknyilatkozta a Blikknek Gáspár Győző menedzsere, Hajma Gyula Zoltán, aki hozzátette, Győzike emiatt feljelentést tesz az RTL Klub ellen.

A TV2-vel alig két hónapja döntött úgy, hogy visszahívja az Édes Életbe Győzikét, mivel a nézők már nagyon unalmasnak találták az adást nélküle. Győzikét egyik stábtag bántalmazása miatt rúgták ki, aki azóta állítólag bocsánatot kért, és egy indulatkezelési terápiának is alávetette magát, hogy a jövőben ne fordalhasson elő még egyszer hasonló eset.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek