Starity

Claire Holt lesz Szuperlány?

2014. december 05. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint a színésznő esélyes a szerepre a CBS új képregényadaptációjában.

hirdetés
Claire Holt lesz Szuperlány?
Fotó: Toby Canham/Getty Images

Claire Holt csillaga egyre fényesebben ragyog, hiszen mióta véget ért a H2O, szerepet kapott a Vámpírnaplókban egy vérszomjas és szeszélyes ősiként, Rebekahként, majd sorozatbeli testvéreivel saját szériát kaptak. Tavasszal azonban kiderült, hogy a szőkeség otthagyja a The Originalst, az ősszel kezdődött második évadban viszont mégis visszatért, ráadásul augusztusban azt is megtudhattuk, hogy az NBC új, jövő március elsején induló drámasorozatában, az Aquariusban is szerepet kapott.

Most pedig lehet, hogy egy újabb projektet is hozzácsaphat listájához, ugyanis a The Wrap információi szerint a CBS fontolóra vette az ausztrál színésznőt az első női főszereplős képregényadaptációjának, a Supergirlnek címszerepére.

A történet Kara Zor-Elről fog szólni, Superman unokatestvéréről, aki a Krypton pusztulását követően a Földre jön és halandónak álcázva magát próbál beilleszkedni a Danvers család tagjaként. Azonban, mikor betölti 24. életévét, olyan dolog történik, ami miatt kénytelen használnia képességeit, ezzel beteljesítve végzetét és szuperhőssé válik.

A sorozat forgatókönyvét az a Greg Berlanti fogja írni, akinek A zöld íjászt, a The Flasht és a Zöld Lámpást is köszönhetjük, segítségére pedig Ali Adler lesz majd, a Chuck és a No Ordinary Family alkotója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek