Starity

Thalía azt szeretné, hogy tanítsd meg élni!

2010. szeptember 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legalábbis ez a címe a mexikói sztár legújabb – s valójában egyetlen – videoklipjének a Primera fila albumról, melyből itt láthatunk egy részletet.

hirdetés
Thalía azt szeretné, hogy tanítsd meg élni!

Még nyár közepén adtuk hírül, hogy a szexi barna énekesnő új klipet forgat, melyről – mint mindig – a Twitteren számolt be. Nos, a klip két hónap után végre meg is érkezett, s ahogy Thalía ígérte, valóban forró nyári hangulatot idéz.

A videó az Enséñame a vivir (ami magyarul annyit tesz: „Taníts meg élni”) című vérpezsdítő latin számhoz készült a Primera fila című albumról; szerzője a mexikói Reyli Barba. Mondanivalóját az énekesnő röviden így határozta meg: „Es una canción de mensaje, de poder y de felicidad, y de celebración de la vida” ('A dal egy üzenet, az akaraterőről, a boldogságról és az élet ünnepléséről').

A klipben Thalía a tengerparton élvezi a napsugarakat, úszik és szörfözik is. Valójában ez az egyetlen igazi videoklip a nagy sikerű akusztikus albumról – hiszen a többi csak kivonat a koncertfelvételből, amely a DVD-n is megtalálható. Lássunk is belőle egy (nem is rövid) részletet:

A teljes videó itt nézhető meg. Érdekesség, hogy ugyanehhez a dalhoz készült még egy „videoklip” is, amely digital exclusive jelzővel futott, s a koncertfelvétel számítógépes grafikával történő „kicicomázása” volt, bevágott képekkel és filmrészletekkel az énekesnő gyermekkorából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek