Starity

Justin Bieber haja platinaszőke lett

2014. december 05. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy néz ki, hogy Justin Bieber teljesen meg akarja változtatni az életét, és ezek szerint ebbe a vadonatúj hajszín is beletartozik.

hirdetés

Justin Bieber új frizurája valószínű, hogy mindenkit meglepett, ugyanis az énekes szőkére váltott. Tegnap, amikor kilépett Nyugat-Hollywood egyik hajszalonjából, akkor igyekezett elbújni a lesifotósok elől, de nem igazán sikerült neki, mivel mégis született róla néhány kép, melyeken már a platinaszőke hajával siet az autóhoz.

Justinnal kapcsolatban a napokban az is kiderült, hogy Selena Gomezzel való kapcsolata végleg véget ért, mivel Bieber elköltözött a 22 éves énekestől és a fiatal modell, Hailey Baldwin mellett keresi a boldogságot, akivel a kapcsolata kezd elmélyülni.

Justin és Hailey csak szórakoztak, játszottak és kosárlabdáztak. Ezért is töltenek el egymással ennyi időt, mivel úgy látszik, hogy jól érzik magukat egymás társaságában – nyilatkozott egy ismeretlen forrás, a fiatalok azonban mereven állítják azt, hogy csak barátok és, hogy semmi több nincs közöttük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek