Starity

Új kiskutyát fogadott örökbe Ariana Grande

2014. december 06. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande családjába egy új kisállat érkezett, aki a világ egyik legédesebb kutyája az énekesnő szerint is.

hirdetés
Új kiskutyát fogadott örökbe Ariana Grande

Ariana Grande körül mostanában pezseg az élet, hiszen a fiatal énekesnő egyre sikeresebb. A napokban belőle is internetes mém lett, de Ariana ezt is mókásan vette. Ezúttal pedig egy öt hónapos kiskutyát fogadott örökbe, aki a Cinnamon nevet kapta.

Ariana így nyilatkozott a Grande család legújabb tagjával kapcsolatba: Találkoztam valakivel, aki nagyon különleges. Ő Cinnamon, a világ legédesebb 5 hónapos teremtése! Nemrég egy dobozban találtak rá az egyik utcában, majd a menhelyre került. De, most itt él velem, és az én többi drágaságommal! Ő itt nálam biztonságban lesz, elkényeztetem és rengeteg szeretet fogok adni neki! És ez a dolog szomorít el a legeslegjobban, hogy valaki csak úgy kidob egy ilyen ártatlan kisállatot az utcára. Cinnamon, mi nagyon szeretünk téged és üdvözölünk a Grande családban!

Nos, ebbe mi is biztosak lehetünk, hogy Cinnamon remek helyen van a 21 éves énekesnőnél, és reméljünk, hogy az öt hónapos kisállat remekül kijön a család többi tagjával is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek