Starity

Yoo Seung Ho elfogadta a The Joseon Magician főszerepét

2014. december 07. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Yoo Seung Ho a napokban leszerelt, ám úgy látszik, hamar munkába áll, hisz a héten aláírta a szerződést a The Joseon Magician készítőivel. A hír hallatán pedig több színésznő is jelezte, hogy szívesen dolgoznának vele.

hirdetés
Yoo Seung Ho elfogadta a The Joseon Magician főszerepét

Seung Ho leszerelésének napján rengeteg rajongó gyűlt össze a laktanyánál, Seung Ho pedig elsírta magát az ünnepség alatt. Elmondta, hogy mindig furcsállta, amikor a katonák elsírják magukat leszerelésük alatt, de most már érti, hogy miért. Nehéz volt tiszttársai előtt szavakba öntenie, mit is érez.

Sok korombeli jelenleg is az országot szolgálja, és bár én túlvagyok a 21 hónapos képzésen, rosszul érzem magam azok miatt, akik még jelenleg is szolgálatot teljesítenek - mondta, majd így folytatta: Hálás vagyok, hogy csapatvezető lehettem. Bár sokat kiabáltam és ordítottam az újoncokkal, ezek most már csak emlékek. A sírás kerülget a gondolattól, hogy ezek az emlékek egyszer talán eltűnnek.

Seung Ho elmondta, hogy ezek az emlékek inspirálták arra, hogy olyan színész legyen, aki vidámságot közvetít majd. Azt szeretném, hogy mindenki boldog legyen, ha megnézi egy munkám, ami lenyűgözi, és talán ösztönzi őket. Ez az én álmom és úgy döntöttem, újabb lépést teszek efelé.

A sajtótájékoztatón viszont bocsánatot kért, amiért annyit beszél a katonaságban szerzett tapasztalatairól. Azt hallottam, hogy a legtöbb nő gyűlöli a katonai történeteket, de most csak erre tudok gondolni ebben a pillanatban – mondta, majd hozzátette: Csak gondoljanak úgy erre, mint egy kistestvér nyafogására. Seung Ho történeteit viszont rengeteg nő érdeklődéssel követi, sőt két népszerűbb színésznő már utalásokat is tett arra, hogy szívesen dolgoznának együtt vele.

Kang So Ra még 2009-ben dolgozott együtt a színésszel a Fourth Period Mystery című filmben, de már jelezte, hogy szívesen forgatna vele újra. Újonc voltam akkor még, ő viszont már sokkal tapasztaltabb volt nálam és emiatt nehéz volt számomra hogyan is teremtsek vele kapcsolatot – kezdte mesélni So Ra, majd hozzátette: Viszont, ha megoldható, én szeretnék vele együtt dolgozni esetleg egy romantikus filmben.

So Ra mellett viszont más színésznő is nyilatkozott Seung Horól. Park Shin Hye nemrégiben az InStyle magazinnak mesélt arról, hogy mielőtt találkozott volna vele, úgy hitte, Seung Ho egy aranyos srác, de aztán rájött, hogy a korához képest nagyon is érett és férfias, így ő is szívesen dolgozna együtt vele vígjátékban vagy akár romantikus filmben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek