Starity

Ismét Joey Jordisont választották meg a legjobb dobosnak

2014. december 08. 19:07   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrégiben a Slipknotból elbocsátott Joey Jordison egy éve nem hallatott magáról sokat, főleg, miután a Scar The Martyr nevű zenekarát elhagyta az énekese.

hirdetés
Ismét Joey Jordisont választották meg a legjobb dobosnak

A MusicRadar egy internetes szavazást tartott, melynek során több, mint 34.000 szavazat érkezett be a tíz jelöltre, az eredmény pedig a következő lett:

  1. Joey Jordison – Scar The Martyr
  2. Arin Ilejay – Avenged Sevenfold
  3. Dave McClain – Machine Head
  4. Dan Searle – Architects
  5. Tomas Haake – Meshuggah
  6. Chris Adler – Lamb Of God
  7. Nicko McBrain – Iron Maiden
  8. Brann Dailor – Mastodon
  9. Vinnie Paul – Hellyeah
  10. Dave Elitch – Killer Be Killed

Joey győzelmét követően így nyilatkozott a magazin egyik szerkesztője: Egyértelmű, hogy Joey dobos öröksége messze túlnyúlik annak a zenekarnak [Slipknot] a határain és ez a díj azt mutatja, hogy a hűséges rajongótábora nem mozdult el mellőle. Egy ideje már csendes, de már alig várjuk, hogy végre láthassuk és hallhassuk, mit főz ki legközelebb.

Ugyan hónapok óta nem hallhattunk felőle, ennek az eseménynek a hatására Joey a Twitteren keresztül üzent rajongóinak. Rengeteg szeretet és elismerés mindazoknak, akik rám szavaztak a mostani közvélemény-kutatáson. Ez nagyon sokat jelent! Nem tudom kivárni, hogy mindenki hallja, min dolgozok!

Ez alapján úgy tűnik, hamarosan új anyagot hallhatunk tőle, az viszont nem derült ki, hogy a Scar The Martyr talált-e új énekest és folytatja pályafutását, vagy valami egészen új van készülőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek