Starity

Megjelent a The Last 5 Years előzetese

2014. december 08. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt van Anna Kendrick februárban érkező filmjének legelső trailere, melyben énekelni is hallhatjuk.

hirdetés
Megjelent a The Last 5 Years előzetese

Két hónappal a premier előtt jelent meg az  Anna Kendrick és  Jeremy Jordan főszereplésével készült The Last 5 Years című zenés film előzetese, melyet még szeptemberben mutattak be a Torontói Filmfesztiválon, azóta pedig számos más rendezvényen is láthatták a kritikusok. A nagyközönségnek viszont egészen február 13-ig várnia kell, ugyanis ekkor debütál az amerikai mozikban.

A drámai elemekkel átszőtt vígjáték egy páros, Jamie Wellerstein (Jordan) és Cathy Hiatt (Kendrick) kapcsolatát mutatja be. Jamie egy fiatal, tehetséges, feltörekvő író, aki beleszeret a gondokkal küzdő színésznőbe, Cathybe. Öt év alatt játszódó történetük nagy részét dalokon keresztül mesélik el, azonban érdekesség, hogy a feleség dalai házasságuk végénél kezdődnek és egészen találkozásukig tartanak, míg Jamie esetében pont fordítva történik.

Anna és Jeremy mellett feltűnik még a vásznon Meg Hudson, Natalie Knepp, Cat Lynch, Sherie Rene Scott, Alan Simpson, Nic Novicki, Laura Harrier, Charlie Williams, Gina Sarno, Ashley Spencer, Stephanie Corbett, Randy Redd és Allison Macri is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek