Starity

Itt az új Terminátor trailere

2014. december 08. 20:08   |   Szerző: SutoTamas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha minden jól megy, 2015. július 1-jén láthatják majd az amerikai nézők az új Terminátor-filmet, most azonban egyelőre egy kis kedvcsinálóban részesülhetnek a rajongók.

hirdetés
Itt az új Terminátor trailere

Sok rajongó a Christian Bale nevével fémjelezett Terminátor: Megváltás című produkció után végleg leírta a Terminátor-szériát, talán kicsit már kevesebben a széria harmadik része után.

Már régóta köztudott, hogy 2015 nyarán újraindul a széria, így nem meglepő módon számos kérdés merült fel, melyre gondosan ügyeltek a készítők. Azt már az előzetes előtt tudni lehetett, hogy trilógiát terveznek, mert szeptemberben bejelentették a várható folytatások dátumait: 2017. május 19. és 2018. június 19. Az előzetes megérkeztével pedig csekély, de jelentős kérdésekre választ is kaptunk.

Számos spekuláció látott napvilágot arról, hogy egy régebbi Sara Connorhoz tér vissza a Terminátor és az őt védelmező ember, most pedig megkaptuk a választ. Kyle Reese (Jai Courtney) visszatérésének története ugyanaz lesz, mint az első filmben, két változást leszámítva: nem csak azt látjuk, hogy megérkezik, annak is tanúi leszünk, miként küldik vissza, valamint nem az a Sara Connor fogadja, akit az első filmből ismertünk meg, mert már azelőtt találkozott a Terminátorokkal.

Hogy ennek, mi az oka, egyelőre rejtély marad, bizonyára csak a film fog választ adni minden kérdésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek