Starity

A Little Mix Adam Lamberttel stúdiózna

2014. december 08. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint tudjuk, a Little Mix gőzerővel dolgozik a nagy visszatérésén, ami elképzelhető, hogy egy-két együttműködést is tartalmazni fog.

hirdetés
A Little Mix Adam Lamberttel stúdiózna

A Little Mix még az idei Glamour díjátadón találkozott az amerikai énekessel, Adam Lamberttel, aki szobrot adott át nekik. A backstage-ben egy interjút is adtak – amit Jenna Coleman photobombolt -, ahol már szó volt egy közös dalról, azonban a banda túl jónak gondolta Adamet, és nem szeretnének attól félni, hogy esetlegesen leénekli őket.

Úgy néz ki, most mégis változott a véleményük, hiszen Lambert Jade Thirwall-lel lógott a napokban, Londonban, ahol remekül érezték magukat. Adam így számolt be róla: Találkoztam a legédesebb lánnyal, aki nem más, mint Jade. Az énekesnő Twitteren reagált erre: Imádtam látni a gyönyörű arcodat, Adam! Alig várom a további londoni találkozásainkat.

Erre egy rajongó felszólította őket, hogy most már ideje lenne elkészíteni a közös számot, mire Jade gyorsan vissza is írt: Egyszerűen IMÁDNÁM!


Adam Lambert és Jade Thirwall | Forrás: Little Mix/Twitter

A napokban Lambert Lindsay Lohannel is együtt bulizott, amiről az énekesnő kommentben azt írta, hogy egy közös dalon dolgoznak.


Lindsay Lohan és Adam Lambert | Forrás: Adam Lambert/Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek