Starity

Nem bír betelni a Love magazin Kendall Jennerrel

2014. december 09. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem elég, hogy Cara Delevingne-nel közösen szerepelnek a címlapon, egy önálló borító is készült róla és most egy szexi, karácsonyi témájú fotózáson is részt vett Kim Kardashian húga.

hirdetés
Nem bír betelni a Love magazin Kendall Jennerrel
Fotó: Mikael Jansson

Öt hónappal ezelőtt debütált a kifutókon Kendall Jenner Marc Jacobs 2014-es őszi bemutatóján a New York-i Divathéten, azóta pedig modell karrierje egyre csak szárnyal, így nem csoda, hogy a Love magazin is szemet vetett rá. Először nyáron kérték fel, hogy álljon modellt a 2014-es őszi/téli szám borítójára, a dögös, American Girl című fotósorozatot pedig David Sims készítette el

Úgy voltam vele, hogy tudjátok mit, nagypályás akarok lenni. Azt akarom, hogy komolyan vegyenek... Az emberek azt hiszik, hogy a siker csak úgy jött nekem. De ez nem igaz. Sokkal keményebben kellett dolgozom, hogy elérjem azt, amit akarok, mert az emberek nem vettek komolyan modellként. Ez a valóságshow miatt volt. Válogatásokra mentem és néhányan nem figyeltek rám a nevem miatt. De remek volt, amikor az emberek nem ismertek fel – osztotta meg a lappal őszintén a fiatal lány.

Ezt a címlapfotót pedig nemrég követte egy másik is, melyen azonban már nem egyedül látható Kendall, hanem új legjobb barátnője, Cara Delevingne társaságában. A fotó nem kis port kavart az elmúlt napokban, hiszen kissé kompromittáló, ahogyan Cara az ölében tartja a Kardashian-Jenner klán 19 éves sarját. Ezen címlapfotó láttán pedig sokan elgondolkoztak azon, hogy vajon milyen lehet a sorozat többi képe, azonban ezekre még egy kis ideig várnunk kell.

Mindezek mellett a Love már el is készítette adventi kalendárjának nyolcadik napjának szexi fotósorozatát is Kendall főszereplésével. A hétvége folyamán a fiatal modell már az Instagramra is felrakott egy képet és megígérte, hogy hamarosan többet is láthatnak majd követői, tegnap reggel pedig egy videó is felkerült a magazin hivatalos oldalára, melyben Katy Perry California Gurls című slágerének visszafelé játszott verziójára táncol fekete, csipkés fehérneműben és Mikulás sapkával a fején. A kisfilm végén a hölgyek örömére egy póló nélküli, kigombolt Mikulás jelmezbe öltözött srác is feltűnik, aki feltételezések szerint a fotósorozaton is látható lesz majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek