Starity

Klippremier: Emily Kinney - Rockstar

2014. december 09. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon megjelent a Walking Dead sztárjának vadonatúj videója és kislemeze is.

hirdetés
Klippremier: Emily Kinney - Rockstar
Fotó: Nikki Rich

Valószínűleg nem sokan tudják Emily Kinney-ről, hogy a színészet mellett bizony énekesnőként is próbálgatja szárnyait, hiszen már három EP-t is kiadott az elmúlt néhány évben, ma pedig megjelent legújabb kislemezes dala is, a Rockstar, mely a hivatalos klippel együtt debütált reggel az Entertainment Weekly oldalán.

De nem véletlenül éppen ott, ugyanis a lapnál dolgozó Jay Sansone volt az egyszerű koncepciójú, fekete-fehér kisfilm rendezője, melyben a fiatal tehetség vidáman énekel, táncol és selfie-ket lő barátaival.

Ugrottam a lehetőségre, hogy Emilyvel dolgozhassak, mert dupla fenyegetés - hihetetlenül dramatikus színésznő és popsztár. Csak el kell indítanod a kamerát az olyen embereknél, mint ő és hagyni, hogy tegye a dolgát. Ehhez a kliphez egy letisztult, 90-es évekbeli videóstílust választottunk és olyat alkottunk, ami kapcsolódik Emily stílusához és a rajongók határozottan tudják értékelni - árulta el Sansone.

A Rockstar egyébként Emily hamarosan érkező debütáló stúdióalbumának előfutára, melyről egyelőre mindössze annyit tudni, hogy a 2015-ös év folyamán kerül a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek