Starity

Együtt bulizott Pokorny Lia és Radics Gigi

2014. december 10. 07:07   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási bulival ünnepelte 20. születésnapját a Telenor Magyarország. Zsúfolásig megtelt a Budapest Sportaréna, a 12 000 vendéget lenyűgözte Havasi Balázs, a modern klasszikus zongoraművész-zeneszerző legújabb, nagyszabású, premier előtt show-ja. A koncertre számos hazai híresség is kíváncsi volt.

hirdetés
Együtt bulizott Pokorny Lia és Radics Gigi
Fotó: Red Lemon Média

Havasi Balázs zongoravirtuóz és a több mint 100 közreműködő művész - közöttük Radics Gigi és Kiss Endi - monumentális showja felejthetetlen élménnyel ajándékozta meg a meghívottakat. A koncertet követő exkluzív partin számos hazai híresség is együtt ünnepelt a szolgáltatóval. A születésnapon Pokorny Lia is tiszteletét tette.

Alig értem ide a Telenor 20. szülinapi partijára, hiszen nagyon zsúfoltra sikerült az év vége. Két darabban próbálok, így néha azt sem tudom, hol áll a fejem. Nagyon várom már a szentestét, ezt a napot a családommal töltöm Parádsasváron. Sokan összejövünk, apukám szakács, nagyon jókat főz, mindig remek hangulatban telik az ünnep – mondta el a színésznő.

A hatalmas show-n Radics Gigi is színpadra lépett a zongoravirtuóz mellett. Jó érzés volt idén újra Havasi Balázzsal állni az Aréna színpadán, 12 000 ember előtt. Különösen boldog vagyok, hogy megismerkedhettem Lebo M-mel, hiszen gyermekkorom óta nagyon szeretem az Oroszlánkirályt. Sokat beszélgettünk, kiderült, hogy korábban együtt dolgozott  Quincy Jones-szal, így megoszthattuk egymással az élményeinket – magyarázta Radics Gigi.

A koncertet követő partin Iszak Eszti, Kamarás Iván, Kiss Endi és Hien is együtt mulattak a 20 éves szolgáltatóval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek