Starity

Megan Nicole: „Imádok új embereket megismerni”

2014. december 13. 19:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerika egyik feltörekvő énekesnője, Megan Nicole elindított egy műsort YouTube-csatornáján.

hirdetés
Megan Nicole: „Imádok új embereket megismerni”
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Nem győzte mindenhol elújságolni rajongóinak a nagy hírt Amerika tehetséges felfedezettje: a tegnapi nap folyamán olvashattuk weboldalán, a Twitter- és a Faceboo-profilján, valamint láthattuk természetesen YouTube-csatornáján is, hogy elindított egy műsort Let's e Friends, azaz Legyünk barátok névvel, melyről tegnap hallhattunk először, mégpedig a debütáló epizód révén.

A videó Megan Batoon közreműködésével készült, akivel eddig nem ápolt szoros kapcsolatot az énekesnő, és ezzel is megerősítette a sorozat lényegét: szeretne új embereket ismerni meg.

Szeretek videókat készíteni, és gyakran csak én beszélek hozzátok (amit imádok is), de az én kedvencem az, mikor megkapom a lehetőséget az együttműködésre, és arra, hogy új emberekkel ismerkedjek meg. Ezért döntöttem el, hogy elkezdem ezt a műsort, és minden héten felkérek valakit, hogy látogasson el a stúdiómba – írta Nicole az infóboxban, majd látva a sok pozitív visszajelzést, kommentben folytatta: Wow! Nagyon boldog vagyok, hogy ennyire élvezitek a videót! Annyira szórakoztató a gyönyörű Megan Batoonnal lógni, táncolni tanulni... Én most éppen a repülőn ülök, útban Kína felé. Hongkong, Shanghaj, nemsokára találkozunk!

Miss Nicole tovább folytatja turnéját, ezért nem is meglepő, hogy mostanában kevesebb ideje van a feldolgozásokra, és a hirtelen és gyors daldömping is éget ért - legalábbis egyelőre. Ezenkívül nemrég megkapta a lehetőséget, hogy részt vegyen a 2014-es American Music Awardson, és végigsétáljon a vörös szőnyegen. Megan elmondása alapján nagyon élvezte az estét, hogy beszélhetett nemrég debütált Escape nevű EP-jéről, és egyéb teveiről, valamint hogy ezentúl több előadása lehet. 

Úgy vélem, az a legjobb este, mikor az ember személyesen találkozhat Taylor Swifttel egy díjátadón - írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek