Starity

Új tetoválást varratott Adam Lambert

2014. december 10. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert közel egy év után ismét tetováltatott, ezúttal egy londoni művésszel, aki a szabad, bal karját varrta végig egy hozzá illő mintával.

hirdetés
Új tetoválást varratott Adam Lambert

Az énekes nagy rajongója a tetoválás művészetének, így nem volt meglepő, amikor nyolc tetoválása után jobb karján egy összefüggő sleeve-t alkotott.

Közel egy év után, londoni tartózkodása során, december 9-én, ellátogatott a brit művészhez, Sang Bleu-hoz, aki hatalmas népszerűségnek örvend az interneteten és a közösségi oldalon is, egyedi, precíz munkája miatt.

Lambert egy újabb ezotérikus témát választott, Hold váltakozásokkal és egy enneagrammával díszítette testét.

Köszönnöm Sang a tegnap estét! Úgy örülök, hogy találkoztunk, mindig is nagy rajongód voltam! - írta Instagram-fiókján, ahol a kész művet is megmutatta követőinek.

Az enneagramma szimbóluma a személyiség kilenc ágát jelképezi: maximalista, adakozó, megvalósító, perszonalista, megfigyelő, lojalista, elszánt, vezető és béketeremtő.

Az alkotás ezáltal csatlakozott a Kat Von D-féle végtelen jelhez és a Hórusz-szemhez, a vízköpőhöz, a kulcshoz, a Q betűhöz, a két latin és egy finn felirathoz.


Forrás: Adam Lambert | Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek