Starity

DIY: kreatív karácsonyfák fenyő nélkül

2014. december 12. 10:10   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei karácsonyra valami igazán különleges és egyedi fát szeretnél, ami igazán tükrözi saját egyéniséged és még a tűleveleket sem kell alóla kiseperni? Következő cikkünkben 6 olyan kreatív megoldást mutatunk be, ami a te fantáziád is megmozgatja!

hirdetés
DIY: kreatív karácsonyfák fenyő nélkül

1. Használd fel az égőidet!

Nem szeretnél igazi fenyőt, de a műanyagokat sem szívleled? Itt a tökéletes megoldás: csak kapard elő a karácsonyfadíszes dobozodból az eddig oly sokszor használt égősorokat és nemes egyszerűséggel rögzítsd őket a falra! Meglátod, a végeredmény szebb lesz a vártnál.


Fotó: Demliked

2. Ragadj ecsetet!

Az elmélet egyszerű: keress egy üres falrészt és pingálj rá egy tetszőleges karácsonyfát! Ha lehet, egy letörölhető táblára alkoss, hogy az ünnepek elteltével csak pár mozdulatba teljen az idejét múlt motívumok eltávolítása.

 
Fotó: www.notonthehighstreet.com

3. Csak pár ág és kész a karácsonyfa

A legegyszerűbb megoldás, ha méretre vágsz pár középvastagságú ágat és egymás alá függeszted őket. Ezután a kész fáddal már nincs is egyéb teendőd, csak telepakolni díszekkel és égőkkel, hogy teljes legyen a karácsonyi hangulat.


Fotó: Freepeople 

4. Formálj fát kedvenc képeidből!

Következő ötletünkhöz nincs is szükséged másra, mint kedvenc képeidre és emléktárgyaidra: rögzítsd őket faladra úgy, hogy szabályos fenyő alakot formázzanak.


Fotó: www.decorreport.com

5. Díszíts ágat!

Ha nem szereted a giccses dekorációkat, de kézügyességben sem jeleskedsz, egyszerűen csak fogj meg egy faágat, rakd egy nagyobb vázába és díszítsd fel különböző, az ünnepet idéző motívumokkal.


Fotó: Ohforfun

6. Ragadj kartont!

Első lépésként szerezz be egy „kis” zöld színű kartont, majd vágj ki két fenyőalakot és illeszd őket egymásba. Ezután nincs is más dolgod, mint teleaggatni szebbnél-szebb karácsonyi díszekkel és motívumokkal.


Fotó: rumorscity.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek