Starity

Sam Smith karácsonyi dallal jelentkezett

2014. december 11. 23:11   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A karácsony közeledtével a sztárok is szeretnének kedveskedni valamivel a rajongóiknak. Sam Smith sem tett másként, hiszen néhány napja jelent meg karácsonyi dala.

hirdetés
Sam Smith karácsonyi dallal jelentkezett

A 6 Grammy-díjra jelölt énekes a napokban jelentette meg karácsonyi dalát, amely a Have Yourself A Merry Little Christmas címet viseli, ami egyébként egy 1944-ben bemutatott musical betétdala eredetileg.

A dal 70 évvel ezelőtti premierjén, a Találkozzunk St. Louisban című musicalben hangzott el Judy Garland előadásában. A történet szerint egy lány a kishúgának énekli a dalt, Sam verziója viszont sokkal letisztultabb, mint az eredeti. A kisfilm is egyszerűre sikeredett, ám Sam csodálatos hangja betölti a teret - és vele együtt megtölti a szíveket is szeretettel. Magának a klipnek konkrét története nincsen, csupán ezt a szomorkás és érzelmes dalt szeretné átadni hallgatójának, ünnepi köntösbe bújtatva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek