Starity

Egészségügyi problémákkal küzd Avril Lavigne

2014. december 11. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétről hétre merülnek fel különféle pletykák arról, hogy miért is vonult vissza a reflektorfényből Avril Lavigne, ám a pletykákkal ellentétben nem a válása miatt, hanem egészségügyi problémák állnak a háttérben.

hirdetés
Egészségügyi problémákkal küzd Avril Lavigne

Avril Lavigne legutóbbi, saját magáról elnevezett stúdiólemeze tavaly novemberben került az üzletek polcaira, ám azóta is nagy a csend az énekesnő háza táján. Ugyan a rossz nyelvek arról pletykáltak, miszerint az énekesnő Chad Kroegerrel való házassága máris zátonyra futott és a pár beadta a válókeresetet, nemrégiben férje megcáfolta a híreket.

Avril december 9-én adott felvilágosítást az Avril Lavigne Chartsnak, és elárulta: visszavonulása hátterében egészségügyi okok állnak. "Rosszul érzem magam, amiért képtelen vagyok bármit is mondani a rajongóimnak és tudatni velük, miért is tűntem el. Megtépázottnak érzem magam, mint egy leszerelt sorkatona... Nem vagyok jól. Egészségügyi problémáim akadtak, ezért kérlek, foglaljatok az imáitokba" - írta a Twitteren egy privát üzenetben az énekesnő, melyről a Billboard magazinnak is beszámolt.

Ugyan egyelőre nem tudni biztosan, milyen betegséggel küzd az énekesnő, kétségbeejtő sorait olvasva valószínűleg komoly a baj. Mihamarabbi felépülést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek