Starity

Újabb Macska-videót forgatott Maite Perroni

2014. december 12. 15:03   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A La Gata, vagyis a nálunk A Macska címen ismert sorozat főszereplőnője, Maite Perroni elkészítette vadonatúj kisfilmjét, mely a napokban debütált.

hirdetés
Újabb Macska-videót forgatott Maite Perroni

A gyönyörű és tehetséges sztár nem kis meglepetést okozott azzal, hogy bemutatta új albumának negyedik kislemezes dalát, a Todo Lo Que Soyt, amely klip formájában is elérhetővé vált.

Maite ezúttal a nálunk még nem annyira ismert énekessel, Alex Ubagóval állt össze egy duett erejéig. A közös szerzeményhez forgatott kisfilmben szerelmespárt alakítanak, és jól látszik a köztük lévő a vonzalom is, tehát elmondható, hogy igazán jól sikerült eljátszaniuk a szerelmespárt. A videó készítésében egyébként Maite mostani párja, Koko Stambuk is részt vett.

A Todo Lo Que Soy érdessége, hogy A Macskában szintén megszólal, ugyanúgy, mint a főcímdal, a Vas A Querer Volver, és mindkettőhöz forgattak klipet. Amúgy Maitének az Eclipse De Lunáról ez már a negyedik dala, melyhez videoklip is készült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek